Sportsspillplattformen på 22 spill gikk inn på arenaen for spillleverandører i 2017. Den tilbyr veldig attraktive spill og attraktive odds. Det bør bemerkes hovedsakelig at denne bookmakeren også tilbyr kampanjetilbud til alle sine nye abonnenter. Selv om det er en begrensning på tilgjengeligheten i noen land, er det en veldig interessant spillplattform med en rekke alternativer og tjenester som tilbys.

Mulighetene som fremskritt innen teknologi og informasjon gir er mange. I dag kan du bruke din lidenskap for sport og spill for å generere inntekter hvor som helst. Dette er sjansen som tilbys av bookmakere, inkludert 22bet.

Gjennom en rekke tilbud skiller denne online spilltjenesteleverandøren seg ut og tiltrekker seg flere og flere mennesker. Hva trenger du å vite om denne leverandøren for å bli en av aktørene? Her er en fil som tar for seg viktige spørsmål å satse på Norsk Tipping.

Hva er 22bet tilbud verdt?

Jeg oppdager
22bet nå
Hjemmeside

oppsummert

Operatør med europeisk lisens Curaçao
Godtar nordmenn
Veldig høyt oddsnivå
Svært viktige spillalternativer
Stort utvalg av innskudd og uttak, gratis


Med 22bet har du tilgang til de beste internasjonale bookmakere: spillalternativer, odds, konkurranser, langsiktige spill og live-spill mens du venter på gjenopptakelse av store mesterskap.
Det er en pålitelig operatør som jeg foreslår at du oppdager gjennom dette nettstedet.

Sammendrag av vanlige spørsmål

Nytt og spennende, det er noen tilbakevendende spørsmål som mange mennesker stiller. Finn et viktig utvalg blant alle de ofte stilte spørsmålene om 22bet.

  • Hvorfor er oddsen høyere?
    22bet er en internasjonal operatør. Bookmakeren er derfor i konkurranse med ALLE betting sider i verden, og må tilby gode odds for å tiltrekke seg nye spillere.
  • Har 22bet en Norsk Tipping-lisens?
    Nei. Operatøren har en Curaçao eGaming-lisens som gjør det mulig å tilby spill på globalt nivå.
  • Hva er innskudds- og uttaksmetodene?
    De er veldig mange, gratis og nesten umiddelbare. Se detaljer her.
  • Er det et minimumssatsningsbeløp?
    Nei.
Visning av en sportskamp

22bet: JA for oddsen

Siden ankomsten i 2017 har bookmakeren klart å skille seg ut fra massen av bookmakere ved å tilby sine kunder odds og spillalternativer som trosser all konkurranse. Hver dag står brukerne fritt til å satse på nesten 1000 arrangementer. Og det er ikke alt!

Plattformen lar sine abonnenter lage asiatisk handicap og muligheter for live-spill. Det som gjør 22bet enda mer interessant, er at 22bets sportslige tilbud er tilgjengelig for alle spillere, også nybegynnere.

Se odds for kommende kamper

Også når det gjelder odds er 22bet en veldig interessant leverandør av sportsbetting. Brukerne har fordelen av å dra fordel av et homogent tilbud. I likhet med andre spillnettsteder utenfor Norsk Tipping, tilbyr den europeiske plattformen også veldig attraktive odds, så vel som kampanjetilbud.

Jeg oppdager
22bet nå

Kampanjetilbud

Bettors er veldig krevende når det gjelder kampanjetilbud. Og 22bet nøler ikke med å gi abonnentene bonuser. Dette er grunnen til at plattformen har hatt spektakulær suksess noen år etter at den ble opprettet. Først er det velkomstbonusen som tilbys alle nye registranter. Sistnevnte tilsvarer en brøkdel av verdien av det første innskuddet.

Sportsbonuser

For det andre drar spillere fordel av 22 gratispoeng som må betales for sportsbetting. Og prikken over i-en, det er flere veldig attraktive tilbudte bonuser som er tilgjengelige på plattformen for å beholde abonnentene. Du bør lese avsnittet om kampanjer for å bli informert i sanntid, fordi bookmakeren er vant til å revidere tilbudene for å oppfylle forventningene til brukerne.

De forskjellige versjonene av plattformen

Visning av mobilversjonen

Nettstedet for sportsbetting er ikke bare tilgjengelig på en datamaskin. For å gi alle tilgang til tilbudene som er tilgjengelige på nettstedet, er det satt opp en mobilversjon. Dermed kan spillere koble til fra smarttelefonene eller nettbrettene sine. Testen av mobilversjonen av 22bet var veldig tilfredsstillende for mange brukere.

Konkret er 22bet-applikasjonen tilgjengelig for Android, iPhone og Windows Phone. Nettstedet er også tilgjengelig på flere språk, inkludert norsk, engelsk, japansk, kinesisk, portugisisk, spansk, italiensk og mange flere.
Alle nettstedets funksjoner er tilgjengelige på smarttelefonversjonen, inkludert spill med ekte penger, utbetalinger og et bredt utvalg av spillalternativer via rullegardinmenyer.

I tillegg til sportsbetting

Bookmaker 22bet er ikke bare spesialisert innen sportsbetting. Abonnenter kan også satse på esport med 22bet. Det er derfor mulig å supplere inntekten din ved å satse på elektroniske sports kamper. Plattformen åpner dørene til flere virtuelle spillmarkeder for medlemmer av samfunnet. Vi kan derfor satse på utstillinger av Clan Wars, Aorus League, League of Legends, Strarcraft eller de fra Clash Royal.

Esport spill tilgjengelig

Som mange operatører, tilbyr det spill av ren sjanse, for eksempel kasinospill. Selv om dette ikke er hans spesialitet og heller ikke min, har jeg funnet ut at tilbudet er veldig godt levert, inkludert live bordspill, med ekte forhandlere. På den annen side klarte jeg å teste små lykspill, kalt 22games, så jeg gir deg flere detaljer her.

Jeg oppdager
22bet nå

Konklusjon

For å hjelpe nye spillere med å ta de beste 22bet-avgjørelsene, ble en test utført av redaksjonen. Den første bemerkningen av dette arbeidet var å merke seg at grensesnittet til plattformen er enkel å bruke av abonnentene. Ikke bare er informasjonen lett å lese, men 22bet har satt oddsen i sin favør ved å tilby et bredt spekter av spilltilbud til sine kunder.

I tillegg har spillesiden veldig aktiv kundeservice. Sistnevnte er permanent tilgjengelig for å kjenne spillerne til vanskeligheter for å gi dem effektive svar og løsninger. Ulempen er imidlertid at du noen ganger må vente i 24 timer for å bli tatt vare på. Imidlertid kompenserer bookmakeren for det ved å gi oppdatert og presis informasjon på nettstedet. Min mening på 22bet er derfor veldig tilfredsstillende.